Larisso-tuotteet

A4 Classroom
Edullinen aktiivikaiutin. Lataa esite

Power-Go 20
Kannettavien tietokoneiden lataus- ja suojakaappi Power-Go 20 on helppokäyttöinen, turvallinen, älykäs ja liikuteltava kaappi, jonka suojiin mahtuu 20 kannettavaa. Lue lisää.

Mediavaunut
Larisson lukittavassa Mediavaunussa AV-laitteistosi ja kaapelisi säilyvät turvassa ja pysyvät järjestyksessä. Lue lisää.

Centrolink Mini
Kätevä ohjauslaite kaikille projektoreille, joissa on RS232-liitin. Yksinkertaisen Centrolink Minin kautta käyttäjä voi valita kuvalähteiden välillä ja säätää esityksen äänenvoimakkuutta. Lue lisää.

Centrolink Max
Kätevä ohjauslaite kaikille projektoreille, joissa on RS232-liitin. Kahden liitännän ansiosta Maxilla voidaan ohjata samanaikasesti kahta laitetta, kuten projektoria ja dokumenttikameraa. Lue lisää.

Centrolink AV
Centrolink AV on edistyksellinen, helppokäyttöinen ja liitännöiltään monipuolinen AV-ohjauslaite, jota ohjataan valaistun LCD-kosketuspaneelin ja näppäimistön avulla. Lue lisää.

CTRL Master
CTRL Master on AV-laitteiden PC-pohjainen ohjausjärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti oppilaitoskäyttöön. AV-tekniikan ja esityslaitteiden ohjaukset onnistuvat nyt ilman kaukosäätimiä suoraan PC:ltä, helposti ja selkeästi. Lue lisää.